Экономика

Moldtelecom a inaugurat un nou Centru Comercial

02.08.2010
{Moldtelecom a inaugurat un nou Centru Comercial} Молдавские Ведомости
Sporirea continuă a numărului de abonaţi Moldtelecom şi tendinţa companiei de a fi la înălţimea aşteptărilor au stat la baza lansării noului Centru comercial. 

Aici, clienţii Moldtelecom şi Unité vor cunoaşte întreaga gama de produse şi servicii oferite de companie, vor primi consultanţă de la experţii din domeniu despre utilizarea acestora şi beneficiile lor.
 
Showroom este cea mai importantă zonă de interacţiune şi demonstraţii a noului centru comercial, care oferă posibilitatea de a testa direct serviciile de Internet MaxDSL, MaxFiber, televiziune digitală IPTV, telefonie mobilă Unité în standardele CDMA şi 3G, precum şi tehnologia Femtocell, utilizată în premieră pe piaţă.
 
Prin acest tip nou de centru comercial, managementul companiei speră că clienţii vor fi mai bine informaţi în privinţa serviciilor oferite de operator deoarece marea majoritate a clienţilor îşi doresc să le înţeleagă mai bine. Dacă până acum aceştia petreceau timp, în mare măsură pentru achitarea facturii, în noul centru comercial ei vor putea fi mai relaxaţi pentru a testa toate produsele şi pentru a le fi explicate.
 
Centrul Comercial Moldtelecom pune la dispoziţia clientului toate condiţiile necesare pentru o deservire modernă şi calitativă, fiind dotat cu sistem wireless de acces la Internet, plasme şi alte echipamente high-tech.
 
Compania Moldtelecom nu se va limita doar la acest Centru comercial europenizat ci va deschide şi alte centre comerciale de acest tip în alte regiuni ale republicii, acestea încadrându-se în programul de modernizare a centrelor comerciale Moldtelecom şi extinderea reţelei de dealeri Unité.
 
Parte a aceluiaşi program este şi deschiderea unui nou punct de vânzare a serviciilor de telefonie mobilă 3G în sectorul Buiucani al capitalei, strada I. Creangă 47/1 în ziua următoare.
 
Astfel, clienţii Moldtelecom şi Unité, precum şi toţi cei interesaţi de serviciile companiei, dornici de a beneficia de servicii tehnologic-avansate şi o deservire calitativă şi modernă sunt invitaţi să viziteze noul centru comercial din str. Alba Iulia 75 între orele 8:00 - 19:00, de luni pînă vineri şi sâmbăta de la 9.00 până la 17.00, unde vor primi consiliere personală şi deservire conform standardelor de ultima oră.
 
Moldtelecom este una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din Moldova şi lider pe piaţa de comunicaţii, oferind servicii de încredere, inovative şi uşor de utilizat, de la tradiţionala telefonie fixă până la cele mai avansate servicii de Internet de bandă largă, televiziune digitală şi telefonie mobilă 3G.
Pentru detalii accesaţi pagina www.moldtelecom.md sau sunaţi la serviciul clientelă 117.
 
Serviciul de presă al S.A.Moldtelecom 

Комментарии (0) Добавить комментарии