Экономика

В Молдове стали меньше строить

23.02.2012
За счет средств населения было сдано в эксплуатацию 1900 индивидуальных домов (295 500 кв.м.), что больше показателя 2010 года на 16 процентов.
 
При этом, как свидетельствуют цифры, около 70 процентов домов были построены в городах: рост показателей в сравнении 2010 годом составил 12 процентов. В то время как введение в эксплуатацию жилья в сельской местности за тот же период составил лишь 2 процента.
ИА "Новости - Молдова"

Комментарии (1) Добавить комментарии

  • x

    dar cine va construi in moldova ? cei ce pliaca dupa granita cauta cum sa faca cum sa driaga ca sa se legalizeze si sasi ceme familiile. cei ramasi acasa care cresc, care sunt preocupati de a se pregati pentru ultimul drum, si cum sunt cuminti si buni parintii nostri -tarani isi fac griji ca nu cumva noi copii sa avem ceva celtueli cu aceste ceremonii si umbla mai mult flaminzi ,nu mai merg la medic, nu vor sa deranjeze pe nimeni ...cit va da domnul. la noi la nordul republicii in centrele raionale se vinde a 5 casa da nimeni nu le cumpara, macar ca se vind la preturi de nimic.ca sa faci o reparatie capitala daci casa costa 300mii lei, atunci reparatia va costa un milion. . iar la sate asta e o strasnicie sute de case pustii...se vind cospodarii de 35sote cu case sarai livada beci si multe alte bunatati la preturi incepind cu 5 mii lei...dar cine le va repara apoi inca de 500 mii lei si ce sa faci cu asa casa peurma cine o va cumpera ? in toate acestia vina o poarta cuvernaria proasta 8 ani voronin, si acum 3 ani -filat. oare suntem f.buni sau f. prosti una din doua caci de alt fel nam rabda aciasta viata si nu near arunca nevoele prin toata lumia ,si perdem si cee ce au agonisit parintii nostri buneii..,apoi noi. astazi guvernaria data ne fura complect viitorul copiilor nostri.